Sluit venster
Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Sluit venster
Wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Nieuwsbrief
  • Bel mij terug
  • Contact
  • 0416-651203

Orthopedische schoenen

De leden van Voetcentraal bieden een breed scala aan producten: van schoenspanners tot specialistisch maatwerk. Wij adviseren voor ieder voetprobleem een passend product. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die Orthopedische Schoentechniek u kan leveren:

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Of is zelfs een semi-orthopedische schoen niet effectief? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak. Een aanpak die werkt. U wilt immers snel weer klachtenvrij lopen. Orthopedische schoenen zijn dan dé oplossing. Individueel maatwerk met gebruikmaking van de meest moderne technieken. Schoentechniek Waalwijk heeft die kennis in huis. We kunnen het én we doen het graag voor u.

De misverstanden over orthopedisch schoeisel zijn talrijk. Wij doorbreken deze gedachte met een uitgebreide collectie modellen. Verkrijgbaar in vele leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern. Voor ieder wat wils. Heeft u een ander model in gedachten? Graag ontwikkelen wij met u de perfecte schoen. Wij willen namelijk dat u meer dan tevreden de deur weer uitloopt.

Voor meer informatie over orthopedische schoenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.