Sluit venster
Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Sluit venster
Wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Nieuwsbrief
  • Bel mij terug
  • Contact
  • 0416-651203

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen en personal pair

De leden van Voetcentraal bieden een breed scala aan producten: van schoenspanners tot specialistisch maatwerk. Wij adviseren voor ieder voetprobleem een passend product. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die Orthopedische Schoentechniek u kan leveren:

“Ik zie eigenlijk geen verschil tussen semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen.” We horen deze opmerking steeds vaker en het klopt. Semi-orthopedische schoenen zien er aan de buitenkant bijna hetzelfde uit als confectieschoenen. Vaak komen deze schoenen zelfs uit één schoenenfabriek. Bovendien wisselen de collecties regelmatig. Zo heeft u altijd ruime keuze van klassiek tot sportief.

Uiteraard zijn er wel verschillen. Semi-orthopedische schoenen bieden meer ruimte en mogelijkheden om voetbedden en aanpassingen aan te brengen. Ook kunnen wij deze schoenen in diverse breedtematen uit voorraad bestellen. Zo kunnen wij altijd de gewenste oplossing bieden.

Bij een personal pair kunnen we bovendien vooraf aangeven waar extra ruimte moet komen voor bijvoorbeeld pijnlijke hamertenen. Een personal pair biedt ook meer mogelijkheden qua uitvoering en kleur. De schoenen worden dus speciaal voor u gemaakt. De leden van Voetcentraal hebben de kennis over semi-orthopedische schoenen en personal pair in huis. We kunnen het én we doen het graag voor u.

 

Voor meer informatie over semi-orthopedische neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.