Sluit venster
Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Sluit venster
Wij bellen u zo snel mogelijk terug!
 • Nieuwsbrief
 • Bel mij terug
 • Contact
 • 0416-651203

Over ons

Vier generaties vaktechniek staan aan de wieg van Orthopedische Schoentechniek Waalwijk. 

Al ruim een eeuw is de familie Snaphaan met hart en ziel actief in de schoenenbranche. Met de vergaarde kennis die van vader op zoon is overgedragen en zijn eigen gediplomeerde kennis heeft Sjaak Snaphaan Orthopedische Schoentechniek (voormalig Schoentechniek Waalwijk) geopend, onderdeel van Robert Schilte orthopedie te Rijswijk, en zal hij met zijn ruim 29 jaar ervaring in de orthopedische schoenindustrie een nieuwe en moderne speler op de markt in de Langstraat zijn. Sinds een aantal jaar is er weer een nieuwe generatie aangesloten, namelijk Patrick Snaphaan de oudste zoon van Sjaak. In 2016 studeerde Patrick af als orthopedisch schoenmaker en treedt hij in de voetsporen van zijn vader Sjaak.

Maar niet alleen de Langstraat is een doelgroep voor Orthopedische Schoentechniek. Door de samenwerking met Voetcentraal, is Orthopedische Schoentechniek in staat geheel Noord-Brabant te voorzien van zijn producten. Maar ook is hij te vinden in regio Den Haag/Zoetemeer.

Waar staat Orthopedische Schoentechniek Waalwijk (OSW) voor:

 • Orthopedische Schoentechniek lost de loopproblemen op die als gevolg van pijn en aangeboren afwijking zijn ontstaan.
 • Dit is geen loze belofte. De eerder genoemde vakkennis, de aandacht voor de patiënt, de productie en nazorg zijn kenmerkend voor Orthopedische Schoentechniek.
 • Het is niet zomaar een orthopedische schoen die bij Orthopedische Schoentechniek wordt geproduceerd. Er is een grote behoefte aan een modieuze schoen en bij Orthopedische Schoentechniek vindt u die schoen die dicht bij de werkelijke mode-onderhevige schoen uitkomt.

 

Waar ligt de kracht van Orthopedische Schoentechniek:

 • Snelheid: maak vandaag nog een afspraak en wij komen of bij u aan huis of u bent nog dezelfde week welkom op ons bedrijf in Waalwijk. Binnen enkele weken is de schoen bij u afgeleverd.
 • Kwaliteit: onze vakkennis en moderne apparatuur staan garant voor maatwerk en kwaliteit.
 • Mobiliteit: u wilt geen pijn. U wilt met plezier een wandeling kunnen maken. De sporter wil zijn hobby/beroep pijnvrij kunnen uitoefenen. Uw mobiliteitsprobleem is onze zorg.
 • Nazorg: het is niet alleen de productie. Wij zien graag dat het door ons geleverde product geheel voldoet aan uw verwachtingen. Wij controleren ook in de periode na levering en dragen zorg voor een pijnvrije, blijvende mobiliteit.

Niet zomaar een paar termen. Nee, zie het als beloftes die Orthopedische Schoentechiek ook hard kan maken. 

Klachtenvrij snel weer mobiel zijn, dit is waar Orthopedische Schoentechniek voor staat! Vandaar onze slogan: "komt u één keer bij ons langs, dan loopt u met ons weg!"